Nytt jobb sökes

Nu söker jag efter nytt jobb. Är ledig från och med slutet på november men en mer logisk start för mig är efter jul- och nyårshelgen!

Jag har sedan maj varit på ett visstids-uppdrag hos Telenor/Bredbandsbolaget. Min roll där har inneburit att jag koordinerat och ansvarat för kommunikationen i sociala medier, främst FB och Instagram. En mycket intensiv och produktionsrik roll med många olika kontaktytor. Agerat både utförare och beställare. Vidare skapat texter och bilder för organiska upplägg men även arbetat med innehållet för köpt annonsering.

Kampanjer: Telenor Frihet
Kampanjkoncept: Det digitala hemmet
… och mycket mer. 🙂

När jag nu söker mig vidare så dras jag till en roll där jag får vara hands on och producera digitalt innehåll, både för webb och sociala medier. Jag gillar en hög produktionstakt och levererar texter och bilder utifrån givna ramar. Min titel kan tänkas heta; Content Manager, Digital Redaktör, Webbredaktör, Webbskribent, Digital Koordinator och Webbreporter.

Favoritbranscher: Resor/turism, logi, hälsa, kost, utbildning, kultur, media, mode, miljö och natur.

Det är ett plus om kommande arbetsplats har kommit en bra bit på sin digitala resa och har ett tydligt mål i sikte. 🙂

Jag kan ge kommande arbetsplats en dedikerad person som alltid levererar på utsatt tid, som är positiv och ser möjligheterna. En person som gillar att jobba effektivt och är en riktig doer. Ett plus i kanten är den breda kompetensen  från en mängd spännande uppdrag genom åren.

Jag är intresserad av tills vidare tjänst. Har konsultat en hel del och lärt mig massor så klart men känner nu att jag vill landa nånstans och verkligen få göra nytta. Alternativt minst 1 års vikariat.

Om du söker efter mer information, referenser och arbetsprover: Mejla mig direkt. 🙂 

*Min Linkedinprofil

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s