Nya vindar blåser igen – söker nytt jobb

2015-04-12_1242

Jag avslutar snart mitt uppdrag på Kronans Apotek. Jag har där jobbat som Content Manager och Koordinator. Ett mycket givande uppdrag. Fått en ny inblick i retail-branschen som jag inte haft innan och det känns kul. På Kronan har jag ansvarat över allt innehåll på hemsidan och de sociala mediekanalerna. Jag har skrivit nyhetsbrev, jobbat med kundvård, kampanjer och tävlingar. En bred och rolig roll. Jag gillar att vara koordinerande och att ha många projekt i gång samtidigt. Nu närmar sig slutet på detta uppdrag och därför söker jag nytt jobb. Är intresserad av uppdrag som skribent, webbredaktör, koordinator, content manager, digitalt ansvarig. Jag söker ett företag som låter mig ta eget ansvar och som ger mig ett uppdrag med varierande uppgifter. Jag skräms inte av en föränderlig arbetsmiljö och klarar av ad hoc projekt med bravur. 🙂 Jag är som bäst när jag har mycket att göra. Jag kan tacka ja till kortare uppdrag men söker främst ett fast jobb. Branscher jag dras till är event, media, underhållning, kultur, resor, upplevelser, djur- och naturfrågor, barn- och ungdomsfrågor och företag som arbetar med att förändra vårt samhälle till det bättre. • Möten med människor inspirerar mig och jag tror att man alltid kan lära sig något nytt varje dag. Det är bara man själv som sätter sina begränsningar och jag tror att det allra mesta är möjligt. Kunskap i följande CMS: Episerver, WordPress, Core Media, Sharepoint, Polopoly, Escenic, Red Dot och Content builder. Jag är redo för nytt jobb från och med augusti 2015. 🙂 För mer information om mig och vad jag kan, klicka runt på hemsidan. Här ligger referenser och arbetsprover. Du kan också läsa mer om mig på LinkedIn. 

Annonser

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s