NEW YORK – I LIKE YOU A LOT

Varit i New York för första gången i mitt liv. Inte en dag försent. Blev kär direkt och kände mig konstigt nog hemma och ovanligt avslappnad, trots all ”huzzle&buzzle.

Staden var så over the top på alla sätt. Tog andan ur mig. Gillar när en stad överrumplar. Gillar när livet överrumplar. (De positiva sakerna DÅ,  ska tilläggas.)

Åkte med mina kära barndomsvänner! Hör inte heller till vanligheterna. Vi bara rådde om varann, pratade om livet, tog dagen som den kom och skrattade en hel del.

På fyra dagar hann vi med det viktigaste men så klart finns det massor av mer som jag måste uppleva. Ska definitivt tillbaka.

Blev extra förtjust i So Ho och 7:th Avenue. 🙂 Vi bodde på The Edison Hotel på 47:th street,  ett stenkast från Times square. Rekommenderas varmt. Bra hotell för en billig penning.  På hotellet låg också Ybermysiga baren ”The Rum House” , väl värt flera besök.

Nu har min själ fått en booost  och jag fortsätter min vardag här hemma med att skriva artiklar för http://www.enklaflytten.se 🙂

Bild

Bild

Bild

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s