Livets nyckel runt halsen

Var på Myrorna i Ropsten idag med sonen. När vi stod i kön & skulle betala lät jag blicken glida & där hänger världens finaste halsband! Med rädslan att det kanske blir knyckt av nån annan, rusar jag fram & tar det! Wow, vad snyggt!! Helt i min smak! Känner igen symbolen vagt & när jag kommer hem googlar jag loss! Mitt halssmycke föreställer en egyptiskt symbol som står för evigt liv – livets nyckel, Ankh-korset!! Ibland har man tur när man faktiskt inte letar aktivt efter nåt att köpa! Priset var också löjligt billigt! Jag är superglad och kommer bära detta halsband ofta.

20131019-190921.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s