Ny säsong av Drömmen om landet

Märkligt det känns nu! En ny säsong av serien Drömmen om landet startar snart i SVT!

4 st nya familjer som ska prova drömmen om ett liv på landet. Jag minns vår sommar som om det var igår. Vi drev krogen Vildarves på Gotland! Bästa sommaren nånsin. Ett minne som jag bär med mig för alltid. Jag lever på med mitt liv i Sthlm men mitt hjärta klappar ännu för Gotland och att en dag kunna bo där och driva en verksamhet.

Info om förra säsongen av serien!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s