Sonen dansar Street – terminsavslutningen på Base23

Såå stolt över min son som dansar på Base23.se flera pass i veckan. Han älskar dans så som jag också alltid gjort!

Själv dansade jag på Lasse Kuhlers i många herrans år. Om det är n å t jag ångrar så är det att jag inte fortsatte med dansen i vuxen ålder….förutom när jag rockar loss på klubbar och dansställen ute i Sthlmsnatten! 🙂

Funderar kraftigt på att ta tag i dansen igen. Att arbeta med det Professionellt är bara te och glömme men man kan kanske gå en vuxenkurs på gamla dar…Ska seriöst kolla upp det! 🙂

Men titta & njut när min son (han i linnet) här har öppen klass, den sista klassen för terminen! Hans danslärare är den svinduktiga Thomas Benstem! Vilket energiknippe och vilken förebild för min son och alla andra som älskar dans!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s