Sonen dansar skjortan av sig på Maximteatern

Min fina son var idag med på ungdomarnas vårshow på Maximteatern. Han har under 1 års tid dansat street på Lasse Kuhlers Dansskola & idag hade alla dansgrupper premiär på sina respektive dansnummer. Alla var jätteduktiga så klart och jag var extra stolt över min son. Startade själv min danskarriär som 13-åring på samma skola och där blev jag kvar i 3 underbara år! På den tiden uppträdde vi på Jarlateatern! Dans är verkligen en stor del av mitt liv & jag är extra lycklig över att se att min son delar passionen för dansen.

Min son är han i grå kostym på högerkanten!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s