40 är det nya 20…

Nu är jag över på andra sidan! 🙂 Inget mer fylla 3 & nånting…Nu börjar min ålder med en 4:a! & jag ska säga att det känns jävl…great! Hade lite kris innan men nu är det bara så härligt. Det sägs ju att 40 är det nya 20….Visst var det väl så? 🙂

Hade världens brakfest i lördags. Mina nära & kära kom och grattade mig och det blev en sådan lyckad kväll! Kände mig helt omsluten av en massa LOVE! Födelsedagen var dock igår (10/6) men firade då lite lugnare med min man! Plockade godsaker ur delikatesskorgen och sippade på lite skumpa! 🙂 Bästa helgen ever!

Annonser

2 kommentarer

  1. malna · juni 11, 2012

    grattis! härlig inställning till åren och livet!!

  2. Lotta Ekberg · juni 11, 2012

    Ja! Känns på riktigt, riktigt bra!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s