Resumé av sommaren som flydde…

Har inte varit en fena på att blogga så därför tycker jag faktiskt att min hemsida/blogg gjort sig förtjänt av ett par rader.

Jobbat som en toka hela sommaren med att driva krog på Gotland tillsammans med min familj.


Bland det bästa jag gjort. Vilket äventyr. Blivit riktigt biten av den världen så nu får webb-sfären se sig lite förbisprungen! Kanske jag framåt kan kombinera de båda världarna. Plocka de gottigaste bitarna?

Den här upplevelsen har jag oxå turen att få dela med nära och kära och en del andra när det visas på SVT i feb 2012. Det är Titan-Tv som producerat och serien heter Drömmen om landet. Det blir 8 avsnitt a´ 1 timme och man få följa mig o min familj och tre stycken andra familjer. Såå håll utkik om du gillar den typen av realitysåpa! 🙂

Artikel om vårt äventyr läser du mer om här

*Saknar havet och Gotland varje dag*

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s