Musiksätt dina favoritställen

Telia startar nu upp en kampanj som heter; Musiksätt Sverige! Vilken kul idé! Det innebär i korthet att namnge platser i vårt avlånga land med låtar! Jag har redan musiksatt delar av vackra Gotland med Coldplay och Portishead 🙂 Kul att knyta ställen med musik. Hur ofta har man inte rest eller varit nånstans och bara fått en låt i skallen eller som när man åker till ett visst ställe, cravar efter en viss sorts musik!

Själv satt jag i bilen på Gotland för 3 år sen. Solen sken, det var högsommar, bilrutan var nedvevad och Gotlands vackra landskap seglade förbi…Och på bilradion spelades Viva la vida! Helrätt och vilken synk mellan ställe och låt! Håller du med eller kanske Gotland är nåt helt annat för dig?

För att börja musiksätta platser med dina favoriter gå till siten här!

Gotland

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s