Facebooks fördelar vinner….

Läste på Aftonbladet om att Facebook gör oss olyckliga!

Dvs: Andras statusar gör oss olyckliga!

Inte så tung artikel med djuplodande analys men kul läsning ändå! Kan känna igen lite grann den där hetsen när man kikar på alla vänners härliga semesterbilder och undrar varför man själv inte reser 1000 ggr per år till härliga ställen och sen visar upp det? Eller när duracell-kaninsenergin formligen sprutar ut från vissa vänner som tycks ha all världens energi i sin kropp o bara väntar på att få berätta det för omvärlden.

Har man en dålig dag (som faktiskt inträffar) och går in på FB och läser super-uppåt-statusar så kan ju svetten i pannan infinna sig rätt fort… Men vet ni, det bjuder jag gärna på! Den allra mesta tiden så är det snarare tvärtom för mig. Jag blir pigg, glad och uppåt av alla mina vänners bilder och roliga små meningar o tyckanden om livet. Att få vara en del av deras liv i stort och smått är stort i min mening.

Människor kommer oxå alltid att jämföra sig med sin granne i nån bemärkelse och det sker varje dag i verkliga livet, så det är klart att det oxå spiller över i våra liv på webben!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s