Nedräkning hos Förkväll

Nu har jag bara 3 dagar kvar på mitt uppdrag som webbansvarig hos Förkväll!
De här månaderna har rasat iväg fort och jag går ut ur uppdraget med massor av ny kunskap om digitala medier och innehåll på webben! Framtiden är ljus och om allt går vägen så kommer jag att satsa på min röst i sommar och arbeta som speaker. Men inget klart så jag återkommer med mer info senare. 😉 Till hösten så ska jag ta tag i mitt företag och vidare webbuppdrag!

Ser också fram emot en ljus och solig sommar med många dopp i havet och ljumma kvällar.
//

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s