Work with a view

Jag har inte bloggat på länge nu men jag jobbar tokmycket och har inte haft en endaste sekund över. Jag är för tillfället ansvarig webbredaktör för Tv4 s program Förkväll och det går undan här kan jag säga. Livesänt program fem dagar i veckan med nytt innehåll varje dag och allt ska upp på sajten såklart.. Jag arbetar i publiceringsverktyget Polopoly som jag börjar få mer grepp om nu men i början var det superknepigt. Det händer alltid nåt spännande och nytt så jag är minst av allt uttråkad. 🙂 Om allt går vägen så är jag på Förkväll till juni.

Nä nu måste jag fortsätta jobba.
Ha det så skönt i vårsolen!!
(jo, våren är faktiskt här nu har jag bestämt)!

Utsikt från min arbetshörna!!

Annonser

2 kommentarer

  1. Jennifer · mars 11, 2010

    Härlig utsikt! Både fönster- och jobbmässigt talat 😉 Håller tummarna för att de behåller dig så länge de kan!

  2. Lotta Ekberg · mars 23, 2010

    Tack tack – de hoppas jag med!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s