Sociala medier – En update

Jag blev så taggad när jag igår läste ett inlägg av Mymlan! Måste såklart dela med mig.

Hon skriver om vad hon tror att företagen måste tänka på/arbeta med idag kring sociala medier; ärlighet och tvåvägskommunikation!

Håller helt med och går också i dessa tankar men sedan är det klurigare att ”få med alla på tåget”. En del verkar vara öppna för diskussionen men en del ställer sig ändå undrande till hur det faktiskt ska gå till rent handgripligen? Jovisst, vara närvarande och transparent men ge oss ett exempel då! (kan det låta) Jag har nog varit lite otydlig för mig själv och kanske med andra kring de här frågorna men har verkligen fått nya argument och bra tankar nu. Vilken tur att jag kan läsa bra inlägg och lära mig massor/påminna mig själv dagligen!

Våga och vinn!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s