Äpplet faller inte långt från trädet

I min sons skola kan eleverna välja ett ämne utifrån sitt egna fria val och en dag kom han hem och var så glad för nu skulle han minsann bli journalist/skribent på webben!
Det fanns ett par olika alternativ som alla i mina öron verkade spännande; Bild och form, dans, sång etc, men han valde alltså den journalistiska vägen. Jag påminde honom om att då hade han ju valt nästan/typ samma som mamma….Va, utbrast han! Jobbar du med sånt??
Ha (stort garv) – Har berättat det massor av gånger men allt som oftast så verkar de små liven bara lyssna med ett halvt öra.
– Då har vi valt samma, mamma! Ja men eller hur – Jätteskoj, svarade jag.

Äpplet faller inte långt från trädet…Ska villigt erkänna att jag blev lite så där småputtrigt glad och stolt att han utan min inverkan valt det ämne som ju ligger mig varmast om hjärtat och det är ju ett stort plus att jag faktiskt kan hjälpa honom med läxorna i det här ämnet på ett helt annat sätt.
🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s