@Copyfabriken och arbetar..

Dagarna flyter framåt och så sakteliga har den varma sensommaren bytts ut mot lite mer höstaktiga vindar vilket för mig är välkommet.
Jag är glad att berätta att jag nu under ett par månader framåt kommer husera på Copyfabriken i Stockholm som internetmarknadsförare och skribent. Uppdragen och kunderna är väldigt varierande och kreativa så jag känner mig verkligen positivt utmanad. Att lägga upp en social mediestrategi är också på agendan och planer smids kring det.
Copyfabriken finns också på twitter
Bild Lotta Ekberg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s