Hallmark has left the building

Satt och zappade lite förstrött genom mina många digitalkanaler som jag haft ett tag. Inget ovanligt eller nytt under solen förrän jag hamnar på kanalplatsen för Hallmark; ni vet den där kanalen som sänder väldigt dåliga eller bra (smaksak) filmer och serier.(?)
Det är ingen kanal jag brukar stanna vid nämnvärt länge men ikväll var det annorlunda – Stillbild med den här lite högtidliga texten:
” Hallmark channel har upphört med sina sändningar i Norden. Kanalen sände sin sista dag den 31 augusti 2009. Vi beklagar detta men det är utanför Com Hems kontroll. ”

Är det verkligen någon som på allvar kommer sakna Hallmark och sedan klandra Com Hem för att kanalen inte finns kvar? Jag vet inte, men jag tror faktiskt inte det. Man kan däremot klandra Com Hem för många andra saker i min mening som dålig service på ställen där det verkligen skulle ha behövts bra förklaringar big time. Men det känns ändå som att de är kvar lite i sitt esse när de försöker påtala att det ligger utanför deras kontroll! (?)
Jag vet inte om ordvalet här passar in riktigt men det får väl var och en avgöra. Det är bara intressant hur de valde att formulera sig här.
Lustigt och malplacerat eller bara jättefint framfört till alla Com Hems kunder?
Såna här inlägg kan man roa sig med en sen fredag och det har jag precis gjort!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s