KUL för Berghseleverna då!

Jag satt och surfade runt lite om hittade den här artikeln ur Dagens Media som talar om att de elever som går ut från Berghs nu minsann inte har svårt att hitta ett jobb trots rådande lågkonjunktur. Härligt för dem. De har bra rykte och duktiga elever.

Jag har tyvärr (?) inte gått där utan gick Medieinstitutets yrkesutbildning: Kommunikation Nya Medier. Jag måste säga att trots att jag inte hittat ett arbete än så är jag himla nöjd med utbildningen. Det känns som om man fått all den relevanta kunskapen som finns att hämta nu när det gäller digitala (nya) medier och alla våra föreläsare har kommit från branschen med all den här kunskapen.
Det var rätt skola för mig. Men det ena tar ju inte ut det andra, det är bara olika vägar att gå.
Jag önskar bara att arbetsgivarna ska hitta oss nyexxade studenter från Medieinstitutet också, så de inte tror att alla de bästa guldkornen finns bara från Berghs!
Ok!!!!

Kan tillägga att många från min klass fått ett jobb nu efter examen – inte alla men 1/3eller…2/3…tror jag. Rätta mig nån om jag har fel nu.
Och..jag är inte bitter nu, bara väldigt om mig och kring mig 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s