Fortfarande höstivrig

Inser att mina inlägg här inte kommer i den strida ström som jag skulle önska just nu men jag har fokuset på annat nu. Jag försöker förbättra min sida/blogg hela tiden och det tar sin lilla tid. Jag söker efter nya jobbkontakter, nätverk och det tar oxå sin lilla tid.

Igår träffade jag ett par härliga fd klassvänner för en reunion i Humlan. Känns gott att ses och diskutera arbetsmarknaden och stötta varann. Även om vi är varandras konkurrenter så är vi även varandras stöttepelare – så känner jag!
Idag är vädret mer åt det höstlika hållet och i like! Det stärker mitt fokus. Jag kan sitta hemma och jobba med gott samvete utan att tänka; Bada, sola och slappa.

Min son har också lyst med sin frånvaro de senaste dagarna. Han är på läger men landar hemma igen på söndag. Ska bli gott att få hem honom igen men det har varit behövligt för mig att få lite solodagar oxå.

Att vara ute på arbetsmarknaden nu igen är verkligen som en rollercoster. Jag försöker hänga med i alla backar och svängar och vara närvarande. Det är spännande och lite osäkert läge hela tiden.
Men jag tror och hoppas att jag snart ska ”landa” där jag är menad att landa. Om inte en permanent landning så iallafall ett litet kort gästspel.
//

Annonser

2 kommentarer

  1. Mona · augusti 13, 2009

    Vilken överraskning! Här var det verkligen nystädat 🙂
    Snyggt och glatt!

  2. Lotta Ekberg · augusti 13, 2009

    Tackar!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s