Augusti är inte snabb nog..

Hela sommaren har jag gått och längtat efter att månaden augusti ska vara här. Det är då allt vänder och alla återinträder i jobbsfären. All heder åt sol, bad och ledighet – men inte i min värld – inte den här sommaren.
Nu är det nog. I wanna work hard! Mina jobbtrådar svajjar för vinden och svettas i samma takt som jag. Gillar värmen men blir lite mer loj och slö.
Jag tänker på mitt kommande yrkesliv och längtar efter att få sätta tänderna i ett hett, givande webbprojekt som innehåller mycket idéer och skrivande. Jag vill att de personer jag kontaktat fort ska komma tillbaks från sina semestrar och slänga sig på luren och kontakta mig. Jag vet att de är där ute och de vet vem jag är oxå. 😉
Min rastlöshet kan inte tyglas nog…! RING mig direkt så pratar vi business. Jag är PÅ. Okej?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s