Sommaren rullar på…

Den här sommaren har gått både sakta och fort. Jag har varit superledig men mentalt stressad över vad hösten har att erbjuda. Jag har nätverkat en hel del och haft mina tentakler ute och jag hoppas på ett napp snart. Det känns i luften som att det är mycket i görningen men så här i sommartider är det en viss förskjutning på när saker sker. Jag har som sagt huvudet fullt med planer och det gäller bara att sortera allt i rätt fack och göra allt i någotsånär rätt ordning. Sommaren kan vara helt underbar men ska villigt erkänna att hösten är min årstid big time. Då startar det ”nya året” för mig med kylig och klar luft. Tankarna klarnar och planerandet blir lite lättare. Det är en årstid av möjligheter. Men tills dess….får jag bara digga sommarläget och fånga dagen!
🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s