Gotland, i miss you

Efter ett par sommarveckor i stan så behöver jag miljöombyte känner jag och som vanligt vänds mina blickar mot ön i öster.
Planer smids om att åka till norra Gotland, bland annat till Furilden, se bilden! Verkar supervackert där.
furilden

Har tidigare rest mycket till södra delen som är min favorit men nu vill vi se lite andra ställen! Det blir nog camping ett par nätter även om jag drömmer om att bo lite bekvämare i stuga eller på vandrarhem. Vi får se om jag får igenom min idé. Regnar det så går camping bort helt. Men det har ju regnat en del senaste veckan så nu får det väl vara nog!
Camping är i och för sig rätt underskattat tror jag. Man kommer nära naturen på ett helt annat sätt. Jag pratar inte om de stora campingplatserna nu med massa andra människor utan mer naturcamping. Man hittar en undanskymd plats nära havet, lite privat och leker Robinson! 🙂
Jag längtar redan och ber vädergudarna om nåd…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s