Vardans små händelser

Dricker kaffe, funderar på om jag ska gå ut nu eller om en stund och hämta min laptop..? Borde rusa mot dörren eftersom jag längtat efter min dator länge nu men det går ingen akut nöd på mig eftersom jag just nu skriver på en härligt ny Dell.. Men den är bara till låns!!
Min son är fortfarande i skärgården och har kul hoppas jag med sina klasskompisar. Jag känner mig nästan nödgad att ge mig ut i Sthlmsnatten sen – Passa på när barnledigheten infinner sig.
Igår blev det en god pizza med ett par öl, rätt lugn kväll! Sökte en del jobb igår oxå vilket känns bra. Söker rätt brett och tar inte ställning innan utan sänder iväg mina handlingar och sen får man se. Juli är som sagt rätt dött då alla semestrar men kör på sen ordenligt i augusti. Blir rätt less på lågkonjunkturen.

Nu måste jag göra ”dag” av den här dagen och startskottet går med uthämtandet av min nya Laptop.
Kram

Annonser

2 kommentarer

  1. Mona · juli 10, 2009

    Men SPRING Lotta, SPRING!

  2. missl8 · juli 10, 2009

    Jaaa….nu har jag min´laptop framför mig och den e fin. Enkel men passar mina behov perfekt;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s