Bio, jobbsök och reslust

Idag är det helt tomt i kalendern! jag kan fylla den med massor att göra men min son måste få hitte på nåt och eftersom alla hans vänner e bortresta så blir det upp till mig att nu vara kreativ och föreslå ngt…Jag funderar på bio; Transformers..men den är ju så förbenat lååång. Rad sex – parkett..är det för nära?

Jag söker oxå efter uppdrag även om jag börjar förstå att allt står rätt stilla nu i juli. Känns som om varenda själ är ivägrest! Jag bidar min tid och kikar då och då på nätet men annars tror jag på ”is i magen” och att köra så det ryker i augusti igen.
En liten resa vill jag oxå hinna med i sommar! Antingen till Gotland eller sista minuten! Vi funderar oxå på läger till sonen. Det finns sista minuten läger för barn, dock en lite dyrare historia.
Nä nu ska jag lämna datorn och ta tag i dagen… samtidigt som jag lyssnar till denna ljuvliga låt!!

Annonser

2 kommentarer

  1. Viktor · juli 7, 2009

    Om du har massa tid över så måste du kolla in vår lilla film vi gjort!

  2. missl8 · juli 7, 2009

    Tack tack för filmen:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s