Avslutning med festivalgänget

Nu är det verkligen nedräkning till min sista dag här! Arbetar ännu med att avsluta allt kring festivalbloggen och göra det vilande för nästa omgång 2011. Det känns lite sorgligt och om jag fick bestämma så skulle jag fortsätta arbeta på här i höst.
NU har jag iallafall gått från studerande till arbetssökande! I fredags fick jag min yrkesexamen med diplom, skumpa, middag och fest!! Det känns overkligt bra att vara klar nu! två år gick ändå och de gick rätt rappt.

Ikväll blir det middag på PA med festivalteamet – lite avslutning men sista jobbdagen blir på onsdag tror jag.

Nu ska jag arbeta lite till – försöka iallafall….slog på luftkonditioneringen förut, härnere i källaren tar syret lätt slut och det var när jag började känna mig lite vimsig som jag kom på vad det kunde bero på.
Adios!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s