Ännu en festivaldag till ända

Var på ett seminarium idag som jag hade lite svårt att återge sen skriftligt i vår festivalblogg – Handlade om nya sätt att producera teater på. Jätteintressant verkligen men för mig som inte alls är insatt i ämnet blev det svårt att få grepp om på endast en timme. Därtill att kvinnan som pratade läste innantill på knackig engelska..mycket svårt att få grepp om huvudpunkterna men jag har återgett det så gott jag kan och resultatet kan du läsa om här.

Vilken bredd på alla saker som händer under festivalen – man blir alldeles matt! Innan seminariet var jag och såg filmen Bergman Island – mycket bra! Det kan du läsa om här.
Nu måste jag klappa på sonen lite och vara lite mamma och sen kanske ta itu med lite härlig städning.

so long!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s