I am in love with a house

Hur ska jag kunna lämna Dramaten om ett par veckor? Är där varje dag nu och jag måste verkligen säga att det är en speciell byggnad som omfamnar en med sin historia och värdiga ålder. ibland förirrar jag mig totalt och vet varken ut eller in..om jag ska ta mig till ett ställe så kan jag vara säker på att i nästa sekund vara någon helt annanstans. Det är många som arbetar i huset men det är faktiskt ofta jag kommer på mig själv med att vara alldeles ensammen. Det är en speciell känsla att traska runt i tystnaden och stanna tiden! Det är något magiskt som ligger i luften, som man inte kan ta på och jag vågar påstå att fler känt som jag.
Vissa rutter har jag lärt mig – från källaren till Målarsalen, från Källaren till hissarna osv. Huset och jag har gått från ytlig bekant till vän på ca tre veckor.
Idag har jag gått en guidad visning och det var speciellt även om vi inte hann runt så mycket som jag velat.
Läs mer om det här!

Ser framemot en ny dag imorgon i det oändligt stora huset!

Annonser

En kommentar

  1. Anna · juni 2, 2009

    Mmm, förstår vad du menar. Så kände jag för Stadsmuseet och Junibacken. Sådana ställen har en historia att berätta och är så spännande att vara i. Förstår mycket väl att Dramaten är minst lika spännande att befinna sig i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s