Skriver inlägg – Dit solen inte hittar…

Ännu en ny vecka och jag är på festivalen och arbetar..som vanligt. Dagarna flyter ihop mer och mer och snart vet jag varken om det är måndag eller lördag? Var på ett jätte intressant seminarium idag som du kan läsa mer om här:. Det handlade om C:NTACT – ett framgångsrikt ungdomsprojekt från Betty Nansen teatre i Danmark. Jag är så tacksam över alla de evenemang som jag får springa på och ”bevaka” nu. Det ger så mycket och jag hoppas att jag fortsätter gå och se på/ta del av intressanta saker även när denna festival är över. Snart är min jobbperiod över här och jag söker nu nytt jobb inför sensommaren och hösten.
Någon som är sugen på att anställa en arbetssugen Webbredaktör/webbcopy på stört? 🙂 Pleease contact meee…ASAP!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s