Festivalbloggen lever och fylls på!

Vilken het dag det varit och jag har knappt varit i solen alls…jo en liten kortis på dramatens trappa i väntan på att föreställningen på Lejonkulan skulle börja. Det var föreställningen Unga om Ingmar – Bergman bakom baskern. Jättebra och rolig! I vanlig ordning så har jag självfallet skrivit ett inlägg om detta på festivalbloggen som verkligen fylls på med massa material varje dag. Mona bevakar oxå och jag tror att hon just nu sitter nedsjunken i en teaterfotölj och ser på Föreställningen ”Smärtan”.
Den missar jag tyvärr – eller jag missar en hel del evenemang men jag kan eller hinner inte konsumera allt som det bjuds på…även om jag är hungrig!

Annonser

En kommentar

  1. Josef Boberg · maj 31, 2009

    Apropå Ingmar Bergman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s