Det digitala fönstret drar i mig

Jag är supertrött efter att ha arbetat stenhårt på Bergmanfestivalen och tänkte ha en lugn kväll offline..men inte…Fastnade på min blogg genom att helt ändra utseendet på den. Jag är mycket nöjd – skönt med lite nya vindar…Vad tycks?
Ska upp och ”jobba” imorrn lördag – är väl inget egentligt jobb att sitta och fika och lyssna på när Stina Ekblad pratar om sina minnen av Bergman men jag har just nu lite sömnbrist och skulle behövt en sovmorgon – Finns inget som återställer ens livsandar lika bra som en redig sovmorgon. Men får i alla fall se framemot söndagmorgon som innebär vila.

Nu ska jag stänga ner här banne mig
På återseende

Annonser

En kommentar

  1. carola · maj 30, 2009

    mycket battre nu sidan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s