Praktiken lever upp till förväntningarna

Som fisken i vattnet fortsätter jag trivas på Bergmanfestivaljobbet. (praktiken) Dagarna rusar fram och det finns hela tiden massor att göra. Ikväll är det invigning av en fotoutställning som jag tyvärr missar. Har en tvätt tid som är urgent. Att jag tar mig tid att blogga är för att just idag så vabbar jag men ska försöka vara tillbaks på jobbet imorrn igen. Sonen hostar och vill inte riskera att han blir sämre.
Igår var det teammiddag med hela festivalgänget – jättetrevligt. Åt GODA räk och laxsallader med svalkande vitt vin. Jag ville aldrig säga hejå men min akuta trötthet tog överhanden.
Om ett par veckor är min sista praktik slutförd och det är dax att säga hej till den riktiga verkligheten. Jag söker arbeten men inget napp än. Jag håller på att starta upp mitt företag. Jag håller ögon och öron öppna och det är alltid något. Skulle ju inte tacka nej till vidare uppdrag för Dramaten!
Jag gör alltid mitt bästa och sen tror jag livet självt visar i vilken riktning det bär av. Kan bara gå åt det bästa hållet. 🙂

Nu ska jag in i Episerver och pula med lite engelsk text för Bergmansajten och sen ska ett stort utskick ske till alla mina teatervänner out there.

KOM till Bergmanfestivalen med start den 27/5!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s