Ingmar Bergman Festivalen!

Nu har det hänt saker! Jag har i veckan som varit beslutat att gå över från Mahir till Dramaten och Bergman festivalen. PR i all ära men jag saknade de webbredaktionella utmaningarna och när jag fick en förfrågan kunde jag bara inte tacka nej. Jag är ihop med min klasskompis Mona webbansvarig och vi ska bygga upp och driva intresse för festivalen på nätet. Massor av ideér finns men hinner vi allt som vi vill och hur hanterar vi allt tekniskt, praktiskt och administrativt? Det är spännande frågor och varje dag ställs vi inför nya utmaningar. Jag trivs som fisken i vattnet!

Kika på sajten för mer info om hela festivalprogrammet och allt kul som man kan ta del av.

Annonser

En kommentar

  1. Marie · maj 19, 2009

    YES!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s