Filar på ett pressmeddelande

Det är inte det lättaste att skriva ihop ett bra pressmeddelande men jag gör mitt yttersta och försöker låta kreativiteten flöda utan att det blir för pretto eller too much! Det ska vara intresseväckande men inte för säljigt eller ytligt. Ska vara klart på fredag och jag är bara i startgroparna men om jag skriver lite varje dag så ska jag nog ro i land det här med.

Har en lite akward idé men vet inte om det håller att sända ut? Vi får välan se…

Annars en bra jobbdag på Mahir – suttit mycket med research och statistik – fört in, tagit fram och funderat. Måndagströttheten var inte så förlamande som jag först hade trott. Nästan lite skönt att vara seg, man kommer lättare in i jobblunken då och får jobbet gjort.

Au Revoir!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s