Har man anledning att bli oroad nu?

Det sker många omvälvningar i världen – man slår upp tidningen, lyssnar på radio, ser tv eller surfar..överallt dessa alarmerande nyheter. Den globala uppvärmningen…finanskrisen och nu ett nytt smittsamt virus!
Jag ska villigt erkänna att jag blir oroad. Det är så mycket som är illa och hur ska man ta in allt? Jag vill inte drabbas av moralpanik! Man får helt enkelt följa nyheterna, vara vaken men ändå försöka ha en normal vardag och stay positive! Vad annat finns det att göra?

Vi lever i oroliga tider och jag undrar ibland vart allt ska sluta? Vad blir det som får oss först? Naturkatastrofen, svält, pandemi eller andra faror? Jag vet att jag lever i ett priviligerat land men det betyder inte att jag bryr mig mindre..Man hör saker, man har en massa information/kunskap men vad gör man av den och har man verkligen den rätta kunskapen?
Många frågor som kräver svar!

?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s