Äntligen en ny skräckpremiär

Nu bidde jag glad minsann. Läste att en ny rysare har premiär på bio; THE HAUNTING IN CONNECTICUT
Jag bara älskar skräck och rysare – analyseras inte tack! Gillar att bli skrämd, att inte veta vad som väntar runt hörnet. Tror jag sett det mesta i genren…och blir alltid glad när någon ny titel dyker upp. Mina preferenser är inte så noggranna..Jag slukar allt, monsterfilmer, splatter, zombies, aliens, spöken – You name it! Men det är ju så klart ett stort plus om manuset är bra och skådisarna inte är allför okända. Finns det kända namn med så hyr jag ju hellre den än en med okända i..ja, du fattar!
Favoriter som jag kommer på nu: The mist, The others, Them, Alien filmerna, Exorcisten m.m.

Ska snart ner till Buylando och gräva i hyllorna – var ett tag sen..Går nämligen sällan på bio – filmerna ska jag se i min ensamhet, uppkrupen i soffan, då är det som allra bäst!! 🙂
skrack2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s