Avslut och något som börjar!

Känner mig faktiskt sen igår märkligt blödig över allt…vad som helst kan få mig att bli våt om kinderna. Är det PMS eller bara ett starkt inre känsloliv?
Jag inser att mina 2 års studier snart är över. Vart försvann de här 2 åren egentligen? Swosch sa det bara. Jag har så svårt för avsked och förändringar men de är ju en del av livet och det borde jag verkligen veta vid det här laget….men det känns tungt…..nu – och då har jag ändå en solresa framför mig.

Känns som om jag reser
in i det okända på mer än ett sätt nu. I yrkeslivet men även privat. Är en milstolpe nu och hela mitt väsen säger ”change”!
Skolan är inte slut på riktigt för vi kommer ju att ses i början på juni och ha ngn slags avslutning efter att allas våra praktikperioder är över, men det är definitivt slut på plugglivet och att sitta i skolbänken…Men det kanske oxå är dax – Ut o jobba med dej nu!

Imorrn är det härlig klassfest innan vi alla går ut på våra praktiker – det känns lite tryggt… ett värdígt delavslut. Jag ska dricka drinkar och klä ut mig som synthare – hur det nu ska gå till?

Favvocitat: ”Det enda beständiga är förändring”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s