Mamma, mother, mama, Love!

Idag är en bra dag har jag sagt och då är det oxå extra viktigt att tänka på de som stått en nära och som inte längre finns hos en..längre.
I brevlådan kom idag två skattebesked. Ett till mig och ett till..sonen, trodde jag.
Det var min mammas skattebesked. Min mamma finns inte längre så alla sådana papper ansvarar jag för. Att sprätta upp hennes kuvert kändes konstigt och jag blev igen brutalt påmind om att hon faktiskt är borta. Det är så konstigt vill jag lova. Saknar henne massor och hoppas hon har det bra vart hon än är nu! Livet går ju obönhörligen vidare för oss andra och en glad dag som den här så ska jag tänka lite extra på min momsis!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s