Sista minuten är inte på min sida

Snoret rinner och jag snyter mig 100 ggr i timmen känns det som. Fortsätter planera en resa som är skitjobbig just nu. Sista minuten ryker fort iväg – finns det biljetter kvar imorrn? Det är nämligen imorrn vi kan betala för kalaset. Igår tog hela familjen sprutor och det ömmar rejält på min vänsteraxel efter sticket. Fyllde på min stelkrampsdos vilket känns prima! Nu har jag ju lidit mig igenom sprutfasen så då måste bara resan bli av…
Måste oxå hinna förbi min praktikplats på Mahir för att få skolpapper påskrivna. Helst innan avresan. Det är mycket nu milt sagt men jag har handlingsförlamning – svårt att få saker gjort när inte biljetterna är på plats.
Är det någon som ärligt tror att vi verkligen kommer iväg på fredag?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s