Reslysten!

Eventuellt, kanske, preliminärt…drar familjen till Thailand (Phuket) om endast 6 dar. Jag tror inte på det förrän jag verkligen sitter med rumpan på flygplanssätet…och skakar av ångest när planet ska lyfta…

Allt gick så fort
när vi väl började fundera på ideén att dra. Det enda som står i vägen är att biljetterna tar slut innan vi hunnit boka eller att sonens skola inte beviljar honom ledigt. Men banne mig, vår son har aldrig ansökt om ledighet förut under sina 5 år i grundskolan. Jag har lyckats deala till mig en senare start av min praktik vilket är som ett stort Puh!

Vi bor gratis och äter gratis hos vänner därnere så prislappen behöver inte bli så fasligt gräslig. Täänk, blått vatten, varma vindar och god mat…Aldrig varit i Thailand så det blir nog en upplevelse som heter duga.
Sonen vet inget än….vill inte berätta och sen stå där och skämmas om det mot förmodan skulle bli inställt.
Han skulle ju bli grymt besviken dååå!
Ska fortsätta drömma om resan, planera och plugga lite oxå.

Trevlig Lördag!

phuket-tva

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s