Stresshantering med Maria Farm

Sitter i skolan på en jätteintressant föreläsning som hålls av Maria Farm. Hon är psykolog och KBT terapeut och har skrivit boken KBT-akuten. Just nu är vi inne på coping strategier och att uppfostra uppdragsgivare. Väldigt bra att få höra om det här ämnet – snart ska man ut i arbetslivet och alltid bra med en uppfräschning. Finns ju massvis med böcker, artiklar som tar upp det här med stress nu men gillar lite extra att vi får en föreläsning om det i skolan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s