Cirkelsurfande (Circlesurf)

..Eller moment 22 surfande! Det handlar om mina surfvanor..Jag blev liksom medveten om mitt beteende häromdan. Jag har låt säga ungefär 7 favvosajter som jag rör mig på varje dag (plus minus några andra) – dem går jag igenom och ”checkar” av, en efter en. Om jag lider av tristess eller vill slippa ta tag i plugg eller annat då sätter jag igång med cirkelsurfandet.

Det innebär att jag kör igenom de sju sidorna och sen helt sonika börjar om igen med samma sidor..
så meningslöst alltså. För när jag kommit t sida 7 så kan det ju ha hänt ngt spännande på sida 1 som jag bara måste tilbaka till. Låter det Psyko eller är vi alla såna ibland? De behöver inte vara i turordning eller så…ibland är det ”turmönstret” men oftast blandar jag…kreativt va?

Visst kommer det in nya saker ibland som jag söker på men är oftast för slö just vid tristesskänslan så då blir det sällan nya sidor i den bemärkelsen.

Puh,
nu fick jag ur mig den här infon oxå – kan jag äntl ta lite helg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s