Praktik i solen?

Ett mail inkom väldigt sent ikväll gällande ev praktik för mig i vår. Det är Baluba Tv som fått fatt på mitt Cv och nu vill träffa mig för en intervju nästa vecka. Vilket trevligt mail måste jag tillstå. Gillar små oväntade överraskningar i livet.

De söker efter folk
till dramaserien Playa del sol och inspeln sker om jag inte har helt fel, i Spanien. Det vore ngt va, att praktisera på varmare breddgrader…!!:) Men än är inget i hamn så ska bara drömma lite innan jag vet mer om själva uppdraget…Har ingen aning om vad det är de vill att jag ska göra? Köra bil, göra ärenden? isåfall blir det inte jag som får/tar uppdraget.

Återkommer när jag vet mer helt enkelt….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s