Internet och Djur

Jag börjar se nya vanor innanför hemmets väggar. Mina kvällar består nu av att sitta vid min dator och sen kolla på NatGeo Wild. Det är det enda som intresserar mig…Surf och DJUR…..att se grizzlybjörnar slåss om laxen gör mig lugn och fridfull efter en fullspäckad dag både vid och utanför datorns värld. Jag brukar inte ha datorn vid tv:n förutom vissa kvällar men jag börjar gilla combon!

En ny hemmastandard tar form och jag saknar faktiskt inte de andra programmen särskilt mycket.
Det kan hända att jag ändrar mig igen men än så länge slukar jag Hunter Hunted, Animal cops och andra spännande djurdramer. Känns äkta och genuint och fungerar bättre än alla andra orosdämpare sammanslaget.

Goodnight all you animals and digital natives/immigrants..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s