Datorhaveri…

Jag blir såå IRRI nu på sonens dator..hans skärm sätter inte igång. Allt verkar funka men inte själva skärmen ….den har ström (såklart) men visar bara en bild av att skärmen inte har kontakt med hårddisken. Har kollat alla sladdar o de e hela och sitter ok. Kan det vara ngt fel inne i hårddisken som gör att inte skärmen funkar? Sliter mitt hår och sonen e ledsen…han vill spela lite och nu går det inte. Han hänger på mig och jag som inte har tiden nuuu..ska ju förbereda morgondans presentation i skolan.
Är det ngn därute som har nåt tips??

tack

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s