Idag är en ljusare dag

Idag känns allt lite ljusare. Det har inte hänt nåt under natten förutom att jag drömt att jag simmat med lovikavantar pååå….(?) Jag söker efter min kommande praktik med ett positivt sinnelag och hoppas på att jag ska hamna där jag hör hemma.

Idag vill jag simma – det drar i kroppen och den säger rör på dej, den börjar väl bli van kan jag tro.
Ev åker hela familjen till Kålmårdens vildmarkshotell i helgen. Det finns massa sköna pooler, cozy hotellrum, god mat och sen vild vandring bland djuren. Det är en liten lagom trip på lovet och jag tror sonen skulle bli mäkta glad…men inget 100 procent bestämt ännu…hoppas hoppas…Annnars kan jag alltid ta mig till vinbrunchen som några i klassen har ”arrangerat”, men det är ju bara skoj för mig så att säga…:)

K.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s