Och så sista delen i bloggandet..

Här skriver jag om mina formidabla voiceover kunskaper som jag förskanskat mig under de 10 år som jag jobbat.

Det började med en lapp på en anslagstavla….innan internet var hett (1999) NRG radio sökte röster t sina reklamjinglar. Jag ringde, åkte dit och fick läsa in; Mmmmmm Marabou..De tyckte det lät så bra så jag fick jobbet. Det rullade på rätt bra..såå bra att jag idag, 10 år senare har röstjobb på en kontinuerlig basis. Min guldgruva sitter i halsen, i membranen och det gäller att suga på många läkerol! Jag försörjer mig inte heltid på VO uppdrag men vill gärna det – trixar med min kommande hemsida som ska bli mitt fönster mot världen. Jag vill hitta nya kunder som vill hitta min röst. Digital marknadsföring!

🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s