Leker med wordpress en trög morgon

Idag försov jag hela familjen. Hade lovat att väcka R kl 7 – han skulle idag på viktiga möten etc..jag ställde klockan tio i sju men råkade trycka av larmet istället för att snoosa om…händer sällan kan jag säga..men idag vaknade jag med ett ångestryck kl 08.00. Sprang in t R och han hoppar upp och får spel….NEEEEEEEEEEEEJ….inte idag…måste vara i tid, Skiiit osv…..jag gömde mig fort i ett annat rum och lät honom rafsa ihop sina saker, ringa sin arbetsgivare etc..för att sen stega ut genom dörren…PANG,, sen..skrev jag ett Flåt sms..

Alla kan göra misstag, så även jag så jag dömer inte mig själv hela dan men så typiskt att när jag lovat väcka honom i tid och inte gör det sen….kändes inget bra….//ny vecka helt enkelt! Måndagar ÄR tröttdag för mig överlag.

Nåväl, off he went och kvar hemma är jag. Sitter och lär mig wordpress ännu,,,så många kommandon, möjligheter och spännande flikar att undersöka. Bloggar på blogspot med o det synes enklare men enligt invigda digital natives så är väl wordpress där man ska vara nu – rätta mig om jag har fel. Ska jag verkligen ha 2 bloggar?

mer kaffe behövs…om jag ska orka sitta framför skärmen hela dan…eller ska jag det? Kanske en simtur senare.

Puss

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s