Sökmotorsoptimering av min kommande hemsida

Att det ska vara så svårt att komma igång med skrivandet. Jag måste sätta mig in i sökmotorsoptimeringstemat och grunna på hur jag ska marknadsföra min hemsida på bästa sätt? Detta ska jag sen redovisa i min förstudie som det e inlämning på nästa vecka..gulp!

Men det är bara att to the hard work and shut UP! Ska skippa melodifestival och sitta med spotify i lurarna…och skriva.

kram kommer här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s